Microcement til køkkenet

Microcement, også kaldet microbeton, er helt grundlæggende en blanding af en speciel cementpulver, resin og pigment. Microcementen er et mindre lag af cement, der kan tilføjes til stort set alle overflader. Det er især blevet populært at bruge til gulvbelægning, men kan ligeledes bruges til vægge, trapper, bordplader, på badeværelset eller i køkkenet. Læs med her og bliv klogere på hvorfor du skal bruge microcement i dit køkken, hvor i køkkenet det skal bruges samt se nogle før og efter billeder der skal virke overbevisende. Du kan ligeledes finde inspiration, hvis du går og overvejer at anvende microcement på nogle overflader i dit køkken. Som en forbedring af microcement, kan du nu benytte Betonlook microcement som erstatning. Betonlook microcement er klar til brug fra beholderen, og du behøver derfor ikke en autoriseret håndværker til at blande og lægge cementen. 

Betonlook er en microcement, der kan bruges til at skabe en glat og rustik betonoverflade på vægge, gulve og sågar møbler i ethvert rum. Uanset hvilken farve, du vælger, kan du give dit hjem et helt unikt look. Hold den minimalistiske, nordiske stil eller skab varme og inviterende rammer ved at krydre indretningen med træ, blødt strik og tæpper. Betonlook Microcement er skabt for at give dig et solidt, let at vedligeholde, robust og smukt materiale i hvert et rum.

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

Hvorfor vælge microcement til køkkenet?

Hvis køkkenet trænger til lidt forandring, og det ikke er selve inventaret der skal skiftes ud, kan du med fordel benytte microcement til en forvandling i dit køkken. Microcement findes i en bred vifte af udtryk og er et yderst anvendeligt materiale, der kan bruges på de fleste overflader i køkkenet. Du kan finde forskellige typer af microcement, som egner sig til forskellige materialer eller til andre brugsområder i boligen.

Microcement er en billig måde at ændre køkkenets udseende på, hvilket også gør det meget anbefalelsesværdigt. Selvom det er billigt, tilfører det køkkenet et forfriskende look, der efterhånden foretrækkes af mange. Microcement har en lang levetid, hvilket er særdeles fordelagtigt hvis du er på udkig efter noget materiale til dit køkken, der kan holde i mange år. Som med så meget andet er der utvivlsomt en risiko for skader – denne risiko er dog meget lille, og ville kræve at der skete noget helt ekstremt. Så længe overfladen er ordentligt monteret, opstår der meget sjældent store, tydelige skader eller problemer. Du kan selv medvirke til at forlænge holdbarheden ved at vedligeholde de områder, der har fået en overflade af microcement. Ved rengøring skal vand og sæbe benyttes, da dette bevarer det pæne og unikke udseende i lang tid. Derudover kan du med fordel benytte flydende voks for at vedligeholde overfladen, og dermed den flotte struktur og fleksibilitet som microcementen garanterer.

Det anbefales at man klare det manuelt frem for med maskiner, da cementen dermed skånes bedst over en længere periode. Behandlingen med voks kan passende fikses et par gange om året, for det et længerevarende resultat – mens en almindelig rengøring bør finde sted mindst en gang om ugen. Skulle der ske noget helt uventet med belægningen, er det naturligvis altid en mulighed at få professionel hjælp til at rette op på det pågældende problem – her vil Betonlook.dk også gerne hjælpe dig.

10 fordele ved Betonlook Microcement

  1. Kan bruges direkte fra beholderen
  2. Hurtig at påføre sammenlignet med almindelig mikrocement
  3. Hurtig tørretid end almindelig microcement
  4. Nem påførsel, også selvom man ikke vurdere sig selv som en handy-mand eller handy-kvinde
  5. Fæstner nemt på underlaget 
  6. Slidstærkt, fleksibelt og holdbart
  7. Unikt produkt, da produktet er vandtæt i sig selv
  8. Særdeles hygiejnisk – både nemt at rengøre og vedligeholde
  9. Findes i en bred vifte af farver og forskellige udtryk 
  10. Betonlook Microcement er UV-resistent

Hvor i køkkenet kan du bruge microcement?

Microcement kan bruges flere steder i køkkenet, men benyttes hovedsageligt tre steder af de fleste – på gulvet, væggene eller bordpladen. Hvis din køkkenbordplade skal se ud af lidt mere, kan du med microcement tilføre det en interessant glans og struktur, du ikke finder i de traditionelle danske køkkener.

Det er et praktisk og fornuftigt valg til køkkenet, da det både er holdbart og let at gøre rent. Der findes specielle typer af microcementbelægninger, der egner sig til fødevarer og som gør det nemmere at rengøre overfladerne ved skidt og snavs.

Den helt store fordel ved microcement er at det er en billig måde at ændre dit køkkens udseende, og med det store udvalg af farver og teksturer kan du hurtigt skabe dit drømmekøkken, uden de store omkostninger. Uanset om du ønsker at få lagt et nyt skridsikkert gulv, eller om du godt kunne tænke dig, at dine køkkenborde havde en anderledes og mere fængende glans, er microcement til køkken et oplagt valg for dig.

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

Gulvet

Du kan benytte betonlook som microcement på dit køkkengulv til at tilføre det et moderne og nordisk look, der gør dit køkkengulv særdeles unikt. Microcementen giver dig den perfekte kombination af funktionalitet og design på en og samme tid. Det tager ganske kort tid at renovere et område med microcement. Alt afhænger naturligvis af omfanget der ønskes renovering, men som hovedregel tager det op til fem dage. Herefter går der lidt flere døgn før rummet med belægningen kan benyttes på almindelig vis igen. Cementen skal nemlig have lov til at tørre fuldstændig, for at opnå det bedste resultat – hvilket er væsentligt, hvis microcementen skal lægges på gulvet, som betrædes flere gange dagligt. 

microcement gulv
microcement væg

Væg

Ligesom microcement kan anvendes på køkkengulvet, kan det ligeledes anvendes på vægge – også i køkkenet. Ved at anvende microcement på væggene sikrer du dig også nogle køkkenvægge i et slidstærkt og solidt materiale, til et rum der ofte benyttes til madlavning eller lignende, og derfor let bliver beskidt. Det er ligeledes let at vaske af, og fastholder sit nordiske og rå look i mange år. Overfladen er også fleksibel og vandafvisende, hvilket både kan være relevant til et badeværelse, men i særdeleshed også i et køkken. Ligesom gulv og køkkenbordplade kan microcementen til væggene lægges ovenpå eksisterende vægge og stadigvæk give det helt perfekte resultat. 

Køkkenbordplade

Ved at benytte microcement på din bordplade i køkkenet, opnås et individuelt udtryk på din køkkenbordplade. Microcement er en cementblanding, der blot påføres ovenpå den allerede eksisterende overflade i køkkenet. Dette betyder, at der altså hverken er grund til at fjerne køkkenbord eller vægge for at opnå et interessant og anderledes udtryk i køkkenet. 

microcement køkkenbordplade

Før og efter – Microcement i køkken

Følgende billeder skal medvirke til at understrege hvorfor microcement i køkken skal være dit næste valg i en renoveringssituation – eller blot tages med i betragtning hvis du overvejer renovation af dit køkken. 

På billederne nedenfor ses før og efter billederne efter en behandling med microcement. Her kan du se hvordan dit køkkengulv kan boostes med microcement. Udtrykket bliver noget mere unikt og anderledes, og belægningen lever utvivlsomt op til den moderne nordiske stil, som er så vellidt. Der er en grund til, at de fleste begynder at få øjnene op for microcement og dets mange fordele der følger med. 

Microcement, i form af basebeton, giver dig altså muligheden for at få lavet et helt unikt design, både på køkkengulvet, køkkenvægge og køkkenbordplader, med en solid overflade, en hurtig proces og ikke mindst en god pris.

Microcement til badeværelset

Microcement til soveværelset

Microcement til Gulv

0
Your Cart