Betonlook til gulvet

Betongulve er blevet aldeles populære i de seneste år. Det skyldes det rå og rustikke betonlook, som både er moderigtigt, og som samtidig er et praktisk materiale der passer til alle rum – både i den nybyggede bolig, men også i den ældre bolig, som trænger til en renovering. 

Mange kalder den rå stil for “New Yorker-stil”, men den rå, moderne indretningsstil har for alvor fundet vejen til de danske og skandinaviske hjem, hvor man blander de rå materialer med bløde, rene linjer og lyse farver, for at skabe en moderne og kontrastfyldt stemning. 

Hvad er betonlook?

Betonlook er betegnelsen for en rå og betonlignende overflade. Betonlooket fås i mange forskellige farver og udtryk, men de fleste vælger betongulve i den klassiske mørkegrå eller lysegrå farve, da det lægger sig tættest op af beton, som vi kender det fra byggepladsen. Der findes mange forskellige materialer, som giver gulve det eftertragtede beton look, men looket opstår ofte efter påførelsen af en cementmasse – enten udført at professionelle eller af privatpersonerne selv. 

Betonlooket er blevet aldeles populære i de danske hjem i løbet af de seneste år, men samtidig skaber det et tidløst udtryk, som kan holde i mange år fremover – uden at gå af mode. Også derfor kan du roligt inviteret et betonlook gulv indenfor, hvis du er på udkig efter tidløshed. 

Microcement gulv

Hvor kan man lægge betonlook gulv?

Der er et hav af muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem, og det rå udtryk kan tilføje stil til ethvert rum – det er dog op til dig, hvor du ønsker at lægge et betonlook gulv. 

Flere og flere vælger at lægge et gulv med betonlook i hele boligen i forbindelse med nybyggeri. Det giver hjemmet et gennemtrængende look, mens gulvet samtidigt er både praktisk og holdbart. Gulvet kan nemt rengøres med en klud, og da det er uden fuger og andre støvsamlere, er gulvet helt perfekt til dig, som ønsker at spare tid på rengøringen. Det eneste rengøringen kræver er en opvredet klud, gulvmoppe og lidt knofedt. 

I forbindelse med renovering af en nuværende bolig vælger mange at lægge et betonlook gulv på badeværelset eller i køkkenet. Da betongulvet er slidstærkt og vandafvisende, er materialet perfekt som betonlook gulv badeværelse, hvor gulvet dagligt kommer i kontakt med vand og fugt, og hvor overfladerne samtidig ofte skal rengøres. Det samme gælder i køkkenet, hvor et gulv med betonlook er praktisk – hvis man under madlavningen skulle spilde mad eller på gulvet, kan det blot fjernes med en opvredet klud. Ønsker du at gennemføre looket, kan du tilmed vælge beton til overfalderne på væggene – men ønsker du at eksperimentere med looket, kan du vælge væggene i en anden og mere indbydende farve, eventuelt en varm beige eller en stilren grøn farve. 

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

Kan man lave betonlook med Microcement?

Ønsker du at påføre et råt look til dine gulve, kan du vælge Betonlook Microcement. Betonlook microcement som er klar til brug, direkte fra beholderen. Betonlook fås i flere forskellige farver og nuancer, men ønsker du at give dit hjem et rustikt betonlook, kan du vælge den klassiske grå betonfarve. 

Betonlook microcement kan bruges til at skabe betonlook gulve – men kan bruges til alle overflader, og kan sågar påføres møbler. Det er hurtigt at påføre, tørrer hurtigt og kan påføres ovenpå ethvert underlag. Ydermere er det slidstærkt, fleksibelt og holdbart, og er som nævnt hygiejnisk, da det er nemt at rengøre og vedligeholde. Samtidig kan du selv påføre basebeton, og behøver derfor ikke betale dyre håndværkerregninger. Hvis du ønsker Basebeton i forbindelse med renovering, kan du samtidig påføre det ovenpå en allerede eksisterende overflade, hvorefter det vil fæstne på det allerede eksisterende underlag, og lægge sig som en ny, slidstærk overflade. 

Betonlook microcement er således det ideelle valg for dig, der ønsker at tilføje et råt betonlook til dine gulve, som samtidig er moderigtigt, stilrent og absolut nemt at rengøre. Derudover er det et perfekt gør-det-selv projekt, da du ikke behøver professionelle til påførelsen. 

Microcement til badeværelset

Microcement til soveværelset

Microcement til Gulv

0
Your Cart