Microcement på fliser

Renovering af badeværelset uden at fjerne de gamle fliser og at undgå kostbare indgreb er nu muligt: i dag tilbyder markedet forskellige innovative løsninger som erstatter de traditionelle fliser med bedre udholdenhed og æstetik. Fordelene ved et badeværelse uden fliser er mange, uagtet om rummet er nyt eller skal ombygges.

Der er en del forskellige løsninger:

➡️  Syntetisk lak eller omstrukturering af malingen: renovering af badeværelset med syntetisk lak eller vandfast farvebelægning er et økonomisk fordelagtigt valg. Den brede vifte af farver og effekter er en ekstra fordel, men disse løsninger fører kun en delvis renovation, da de ikke tillader æstetiske ændringer.

➡️  Tildækning af de gamle gulv med tynde stentøjsfliser garanterer en tynd tykkelse, en god og langvarig slidstyrke, solid robusthed, lang holdbarhed over tid, et nedsat behov for vedligeholdelse og en bred vifte af forskellige formater og udtryk. Dette materiale er dog ikke porøst og derfor ikke en godt i forhold til hygiejne og renlighed.

➡️  Belægning af badeværelset med glasklar harpiks garanterer dig en bedre fugtighed og en god hygiejne af materialet. De gode muligheder med personalisering af farver og dekorationer kombineret med et moderne udtryk har defineret denne løsnings succes over de seneste par år. Det er dog nødvendigt at udskifte de ødelagte eller manglende fliser.

➡️  Træbelægning: rigtig lækkert og varmt fra et æstetisk perspektiv, men materialerne holder ikke til fugtigheden og er derfor ikke passende for badeværelset. I tilfælde af kontakt med vand, skal det tørres af med det samme.

Microcement på fliser af badeværelse med Betonlook microcement giver dig muligheden for at gøre rummet moderne karakteriseret med et unikt og personligt design. Takket være den manuelle installation, er det muligt at personalisere udtrykket gennem forskellige farver og effekter. Det er også en meget versatil løsning, da det matcher mange forskellige indretningsstile og det gør rummet meget større. Microcement er derfor også velegnet til små badeværelser. Opmærksomt og nøje designet er Betonlook slidstærkt, vandfast og kemikalieresistent. Sammenlignet med de traditionelle fliser, er de mere praktiske og nemme at rengøre.

Delvis belægning

Det er mange ideer til en original renovering af badeværelset. En af dem kunne være at matche en moderne overflade som microcement med fliser. For eksempel kunne man blot dække en væg og skabe en flot kontrast mellem de forskellige stile og teknikker. Takket være dens dynamik er microcement et versatilt materiale, der passer perfekt til atypiske kombinationer, hvor det er muligt at tilgodese enhver æstetisk smag.

Hvorfor belægge et badeværelse med microcement?

microcement på fliser giver adskillige fordele sammenlignet med de traditionelle løsninger.

Microcement er et dekorativt og ekstremt alsidigt betonbaseret materiale med en minimumstykkelse på 3 mm, hvilket giver en innovativ teknik til fine overflader: gulve, vægge lofter, men det kan også bruges ved brusestel, badekar og andre møbler. Takket være den specifikke behandling er den både pletafvisende, modstandsdygtig og slidstærk, og endnu vigtigere – den er vandfast og fugtighedsresistent, hvilket gør belægningen perfekt til badeværelse. Den er ideel til at renovere badeværelset uden at fjerne de gamle fliser og klinker, og materialet gør dig istand til at undgå skader på nogen installationer på badeværelse, der måske ville ske ved en nedrivning. Takket være fraværet af samlinger, er det nemt at gøre rent og ekstremt hygiejnisk (snavs gemmer sig ikke i samlingerne). Det er nemt at installere og kan bruges på alle overflader for at give rummet et nyt og moderne udtryk.

Betonlook microcement på fliser  tillader at lave en renovation af badeværelset på kort tid og uden større probler, med et nyt moderne slutresultat. Takket være det fine design er produktet i stand til at få dit badeværelse til at se større ud på den ene side og samtidigt garantere dig et mere hygiejninsk rum, der er nemt at rengøre på den anden side.

Hvorfor vælge et badeværelse uden fliser?

At vælge microcement på fliser er praktisk af flere årsager:

TREND: Det innovative badeværelse har ingen fliser; fliser repræsenterer grundlæggende det traditionelle badeværelse og er derfor old-fashioned. Moderne badeværelser er karakteriseret med nye ideer om rummet.

ALSIDIG OG HYGIEJNISK: Et alsidigt gulv forstørre rummet visuelt og giver bedre muligheder for rengøring, da samlinger over tid bliver sorte og samler snavs, hvis de ikke rengøres rigtigt og ofte. Et badeværelse uden fliser belagt med en alsidig overflade er nem og let at rengøre.

SLUT MED NEDRIVNING: Renovering af gulvet uden at fjerne de gamle fliser er nu muligt; med de ideelle arbejdsløsninger er det nu muligt at dække de gamle fliser og derved undgå irriterende og dyre nedrivningskader. På denne måde er renoveringsarbejde nemmere, det tager kortere tid og er mere miljøvenligt. Derudover bringes risikoen for skader (på rør og installationer) ned til et minimum.

KORTERE RESTAURERINGSTID: Dækning af badeværelset uden at fjerne de gamle fliser optimerer og forkerter byggeprojektets restaureringstid; på et par dage er det muligt at have et moderne badeværelse uden de store problemer.

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

NEM RENOVERING OG VEDLIGEHOLDELSE:

Et badeværelse med fliser skal bruge et par ekstra fliser, hvis nogen af dem er i stykker eller skal udskiftet. Men sommetider sker det, at fliserne ikke på markedet længere. Et badeværelse uden fliser er nemt at renoverer og kræver ikke noget reservedele.

INGEN INSTALLATIONSPROBLEMER:

Fliser skal skæres til før de kan anvendes. Dette fører måske til unøjagtigheder og sprækker i facaden på den tilstødende væg. Ved forkert skårede fliser er fliserne måske for store til det ønskede rum, hvilket skaber et uønsket visuel udtryk.

For at opsummere, så er microcement en moderne løsning, der repræsenterer et praktisk valg, dat det er slidstærkt, fugtighedsresistent, langtidsholdbart og nemt at rengøre.

Hvordan vælger man farven på sit badeværelse uden fliser.
Microcement’s æstetiske fordele er en anden af de vigtige faktorer, man skal overveje, når man skal renovere badeværelse.

Sammenlignet med fliser, hvor det ikke altid er nemt og hurtigt at finde den rigtige farve, er microcement egnet til brede ønsker indenfor det kromatiske spektrum, og sigter efter at skabe den individuelles ønskede nuance. For slet ikke at nævne mulighederne for at ændre farve helt op til anvendelsen af produktet, modsat fliser, hvor farven skal vælges lang tid før anvendelse.

Mulighederne for at personalisere badeværelset er derfor mange: Betonlook microcement belægning tilbyder en bred vifte af forskellige kombinationer af farver og effekter, hvor skygger og intensitet også kan tilpasses. Fra hvid til og grå og lysere farver med råt beton, træ eller polerede effekter. Materialet, der har en stærk visuel effekt kan også anvendes i andre dele af huset for at skabe en fin kontinuitet mellem de forskellige rum.

Her er nogle forskellige eksempler: For at give badeværelset et lysere udtryk og finesse, sammen med en visuel forstørrelseseffekt, er ren hvid den ideelle farve. For at skabe en træagtig effekt eller en metallisk effekt, er “Dutch Gray” perfekt. Sort giver badeværelset et elegant touch, “columba” passer bedst til sommerhuse og, kombineret med hvid, skaber det et design inspireret af havet.

Betonlook microcement fås i 74 smukke standardfarver, men kan også leveres i enhver ønsket RAL- eller NCS-farve.

Et badeværelse fuldstændig uden fliser

Her er et praktisk eksempel på hvordan du renoverer badeværelset uden at fjerne de gamle fliser. Uden nedrivning af de gamle fliser, er badeværelse belagt helt og aldeles med Betonlook.

Microcement til badeværelset

Microcement til soveværelset

Microcement til Gulv

0
Your Cart