Microcement til bordplader

Skab en modern og minimalistisk stil med mikrocement bordplader

Skab et moderne og minimalistisk look med microcement bordplader. Microcement er blevet en populær løsning til boligindretning på grund af dets stilrene og elegante udseende. Med microcement får du en let og robust bordplade, der kan tilpasses enhver stil og indretning. Denne type bordplade er perfekt til moderne køkkener eller badeværelser, hvor minimalisme og strømlinede designs er i fokus. Microcement bordplader er lavet af et syntetisk materiale, der kan påføres direkte på eksisterende overflader, hvilket gør installationen hurtig og nem. Det bedste ved microcement er dets alsidighed. Du kan vælge imellem forskellige farver og strukturer, der passer til din smag og stil. Uanset om du foretrækker en glat og blank overflade eller en mere rustik og struktureret overflade, kan microcement opfylde dine ønsker. Skab et moderne og stilfuldt hjem med microcement bordplader. Lad dig inspirere af denne trendy indretningsløsning, der kan tilføje et sofistikeret touch til ethvert rum.

Vil du give nyt liv til dine bordplader? Det rå og rustikke look har for alvor fundet sin vej til de danske hjem. Mens mange vælger at lægge microcement som gulv i køkkenet og på badeværelset, vælger andre at benytte sig at mikrocement til bordplader – herunder både køkkenbordplader og bordplader til spisebordet.

Med et bord microcement får du et eksklusivt, nordisk og rustikt look til dine bordplader, som samtidig har en tidløs karakter, der ikke går af mode foreløbigt.

Få et spisebord med betonlook

Den nordiske indretningsstil, med kombinationen af rene bløde linjer og rustikke materialer, har for alvor fundet sin vej til de danske hjem – også kaldet betonlook. Kontrasten mellem det rå og industrielle, og de bløde naturmaterialer som træ og flet, skaber et helt unikt og ikke mindst moderne udtryk.

Microcement er perfekt for dig, der ønsker et unikt spisebord, som du selv kan designe. Samtidig er bordpladen robust, slidstærk og nem at rengøre, så madrester og snavs, hurtigt kan tørres af med en klud.

Skal dit spisebord bestå af microcement til bordplade, kan du eventuelt overveje en anden farve end den klassiske grå betonbordplade. Microcement og basebeton fås nemlig i flere forskellige farver, og ønsker du at invitere farverne indenfor, kan du vælge en grøn, rust eller en lys beige.

Microcement til bordplader

Fordele ved microcement på bordplader

Et af de mest populære materialer, der giver et rustikke beton look, er mikrocement. Det kan både bruges til udarbejdelsen af en microcement køkkenbordplade, et microcement spisebord og en microcement bordplade. 

Foruden et rustikt og moderigtigt look, er microcement et slidstærkt materiale, som tilmed er nemt at rengøre. Det kræver blot en opvredet klud, og da der ikke er fuger eller andre steder, hvor snavset kan sætte sig, er den glatte overflade perfekt til brug på bordplader. 

Hvilke overflader kan du bruge Betonlook til?

Ligesom microcement, er Betonlook Microcement en flydende beton, som kan bruges på alle overflader i hjemmet. Faktisk kan basebeton både bruges som betongulv, vægoverflade og som beton bordplade på badeværelset, køkkenet og spisebordet. Materialet er nemt at påføre, og kan påføres ovenpå den allerede eksisterende overflade. Samtidig tørrer det inden for få dage, og herefter vil det sætte sig som et få millimeter tykt lag af cement. Microcement bordplade gør det selv projektet, og selvom du ikke er certificeret, kan du nemt påføre den færdige blanding på egen hånd. 

Betonlook Microcement er kendt for dets moderigtige og industrielle look, og mange vælger derfor at benytte det som vægbeklædning eller som gulv i hele hjemmet. Det skaber et gennemtrængende beton look, som holder en stilren og sammenhængende linje gennem alle hjemmets rum. Samtidig er basebeton et vedligeholdelsesfrit materiale, som dermed skaber en overflade, der er nem at rengøre. Det gør den således perfekt for alle familier – både børnefamilier, familier med husdyr, og andre, som ønsker at spare tid på rengøring. 

Microcement til køkkenbordpladen

Ønsker du at give dit køkken et råt udtryk, og samtidig tilføje et unikt element hertil? Og ønsker du samtidig at gøre det mere praktisk og nemt at holde?

Microcement er blevet et populært valg indenfor køkkendesign. Det rustikke look giver dit køkken et industrielt look, og styler du din microcement bordplade med kontrastfyldte elementer som træ og varme farver, vil det få et moderne udtryk. Din microcement køkkenbordplade kan eventuelt bruges på din køkken ø. Men ønsker du at trække stilen med ind i spisestuen, kan du også vælge microcement til spisebordet.

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

Microcement til bordplade på badeværelset

Mange vælger microcement som bordplade på badeværelset, og står du overfor en renovering af badeværelset, eller ønsker du blot at skifte de gamle og slidte klinker ud, kan du med fordel vælge microcement.

Microcement er desuden perfekt som beton bordplade i badeværelset, da produktet er vandafvisende, og dermed holder vand og snavs ude. Ønsker du at pifte badeværelset op, kan du også her vælge en grøn eller blå farve, og ønsker du et gennemgående look, kan du foruden microcement som bordplade, også påføre microcement på vægge og gulve.

Microcement til badeværelset

Microcement til soveværelset

Microcement til Gulv

0
Your Cart