Microcement til soveværelset

Microcement er et slidstærkt materiale, der er let at påføre og som kan give dine vægge et moderne ansigtsløft. Microcement, også kaldet basebeton, fremstilles på gulve, vægge, badeværelser, køkkener, møbler og soveværelser med et unikt håndlavet finish og en fugefri belægning, der er egnet til både udendørs og indendørs brug. Et gulv fremstillet i microcement kan anvendes på flere forskellige typer overflader, såsom klinker, trægulv, betongulv og gipsplader, hvilket giver os muligheden for at modernisere et rum uden at fjerne eksisterende materiale – altså uden behov for nedbrydning af det eksisterende materiale, samt dens medfølgende støv og byggerod, sådan en omgang ville give.

De fleste vælger enten trægulv, gulvtæppe eller betonvægge på vægge og gulve i soveværelset. Men nu er microcement kommet som en moderne og tidløs erstatning hertil. Microcement er et nyt og spændende produkt på markedet. Ydermere er microcement en ekstremt slidstærk og forholdsvis ny type cement, som kan påføres i et en til tre millimeter tykt lag – og som giver en vandafvisende og slidstærk overflade. Microcement findes i op til 120 forskellige farver, og kan, ligesom gulvet, påføres på de eksisterende vægge, loft og gulve i soveværelset. Til sammenligning med fliser, slipper du helt for at fuge. Prisen på microcement afhænger af, hvor stort et område du ønsker at dække med microcementen.
Her kan du læse om microcement, både fordelene ved at påføre det på gulv og vægge i et soveværelse, og samtidig også finde ud af hvorfor det er ekstra godt til et soveværelse. Derudover finder du billeder nederst på siden.

Fordele ved microcement i soveværelset

Microcement har en meget god klæbeevne og kan bruges på de fleste underlag og eksisterende overflader. Dette gør sig eksempelvis gældende for glas, metal, mursten, fliser, gips eller træfiberplader. Det egner sig derfor godt til rehabilitering af eksisterende fliser eller vådrumsplader, på gulv, bordplader eller møbler. Det er derfor et meget alsidigt og solidt produkt, hvilket er en stor fordel i et soveværelset, hvor indretningen og interiør kan skifte i årenes løb. Som tidligere nævnt kan microcementen også påføres udendørs.

Ydermere er microcement den perfekte dekorative og moderne løsning at anvende over gamle, eksisterende belægninger. Dette sparer dig for det hårde arbejde i at fjerne det allerede eksisterende materiale, der måtte være på enten møbler, gulve eller vægge. Dette er muligt på grund af den høje bindingsstyrke materialet har, samt den lille tykkelse. Microcementen fås, som tidligere nævnt, i flere forskellige farver og strukturer efter eget ønske og behov. Af samme grund er cementgulvet blevet et kæmpe hit hos indretningsarkitekter og designelskere, der ønsker at give indretningen i hjemmet et mere råt og urbant look eller ønsker at bruge farver i kombination med et langtidsholdbart materiale. Da styrken i gulvet er høj, får du altså en fantastisk, fordelagtig gulvløsning, der er slidstærk og kan lægges med flotte rustikke eller rå strukturer – så designet kan matche dine ønsker i et rum. Ydermere har gulvet en lang levetid, og kan anvendes til næsten alle overflader – også i en pool, køkken, til bordplader, vægge, loft, på terrassen og meget andet. Det giver dig muligheden for at skabe dit eget udtryk.

Hvorfor er Betonlook microcement godt til soveværelset?

Som nævnt ovenstående, findes der et utal af fordele ved at påføre microcement på enten gulvet eller væggene. Det er ligeledes fordelagtigt hvis du er på udkig efter noget nyt til eksempelvis et soveværelse, og gerne vil tilføre rummet et personligt udtryk – eller blot give det en trend, der ikke er så udbredt endnu, men som utvivlsomt er kommet for at blive. Nedenfor finder du ydermere ti grunde til, hvorfor microcement, også kaldet basebeton, er godt til et soveværelse, samt hvorfor det er en god løsning:

 • Klar til brug, direkte fra beholderen
 • Hurtigere at påføre end almindelig mikrocement
 • Tørrer hurtigere end almindelig mikrocement
 • Nemt at påføre, også for én, der ikke har prøvet det før
 • Fæstner nemt på underlaget
 • Slidstærkt, fleksibelt og holdbart
 • Betonlook microcement er unikt, da produktet i sig selv er vandtæt
 • Hygiejnisk, nemt at rengøre og vedligeholde
 • Fås i en vifte af farver og forskellige finish
 • Betonlook er UV-resistent

Ydermere kan du finde en bred vifte af guides og videoer, der viser hvordan microcementen skal påføres i soveværelset. Her får du yderligere fem gode råd til når du lægger microcement, hvad enten det er på soveværelset eller badeværelset, som kan afhjælpe processen og sikre dig at resultatet er i orden første gang. Det kan som sagt udføres af alle, uanset håndværksteknikken. De fem gode råd ser du nedenfor:

 1. Brug en vifte under tørretiden, det giver en bedre cirkulation. Men undgå at bruge vifte direkte mod microcementen.
 2. Rengør spartlen mellem hver påføring.
 3. Microcementen er tør efter 24 timer, men ikke hærdet. Så undgå at udsætte den for vand.
 4. Hærdeprocessen tager syv dage.
 5. Brug beskyttelsesudstyr, masker og briller når du arbejder med microcement.

Gør det nemt – bestil Betonlook Microcement

Microcement til badeværelset

Microcement til køkkenet

Microcement til Gulv

0
Your Cart