GLAMSTONE

Dekorativt mat beton-look til vægge

Ultra Mat

Dekorativ væg finish

Klar-Til-Brug Produkt samt hurtig anvendelse

color-palette

Fås i 60 smukke nuancer

Klar-til-brug-produkt. Du kan starte med det samme

Nemt at vedligeholde

plastering

Velegnet som dekorativ vægfinish

Fås i 60 smukke nuancer

GLAMSTONE

En teknisk dekorativ spartel, som skaber struktur til indendørs vægge, med et ultramat slutfinish samt subtil farvespil.

Med GLAMSTONE får du en nem anvendelse som klassisk vægmaling, men med spændende struktur, kendt fra spartelmasse.

GLAMSTONE er klar fra beholderen, med en bred palette af nuancer at vælge i mellem.

4 Trin til et perfekt resultat 

  1. Sørg for at overfladen er jævn og stabil. Sørg for overfladen er ren og støvfri. Er der benyttet milder til at klargøre overfladen, bør tørretiden respekteres.
  2. Efter forberedelsen af overfladen, anvendes der Et lag af GLAMSTONE PRIMER over hele overfladen. Dette er vigtigt på nye overflader! Er din overflade allerede malet og i god stand, kan du benytte GLAMSTONE uden primer.
  3. GLAMSTONE kan anvendes ved brug af spartle eller rulle. Her kan du med fordel tilføje op til 2% vand til blandingen og spartle eller rulle materialet ud over overfladen i et ensartet lag.
  4. Efter 4-6 timer er overfladen tør og klar til næste lag. Skulle du opleve overlap, eller ujævnheder i overfladen kan du langsomt slibe overfladen lidt ned med håndkraft og anvende et nyt lag over hele overfladen.
Kan GLAMSTONE bruges i vådrum?

Ønsker du et look af beton i brusenichen, anbefaler vi du benytter vores microcement i stedet, da microcement har vandtætte fordele som GLAMSTONE ikke indeholder.

Kan GLAMSTONE benyttes på gulvet?

GLAMSTONE egner sig bedst til dekorative formål på eksempelvis vægge. Derfor anbefaler vi at du benytter en af vores andre løsninger som egner sig til gulve.

Hvilke farver kan jeg få GLAMSTONE i?

Glamstone leveres i 60 smukke farver. Er du i tvivl om hvilken farve, du skal have, så kig forbi eller bestil en prøve.

Hvordan forbereder jeg min overflade til GLAMSTONE?

Før du benytter GLAMSTONE, skal overfladen være helt jævn og rengjort. Vi anbefaler at du kontakter vores eksperter, skulle du have spørgsmål til forberedelse og anvendelser af vores produkter.

Hvor meget GLAMSTONE skal jeg bruge til mine mål?

Lag 1, 200-300 gr/m2, lag 2 100-200 gr/m2. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Tlf: +45 91 80 00 08
Mail: [email protected]

VIL DU HAVE ET DEKORATIVT BETONLOOK PÅ DINE VÆGGE? PRØV GLAMSTONE!

At personliggøre sine omgivelser, har aldrig været nemmere. GLAMSTONE invitere til atmosfæriske stemninger, gennem sine unikke æstetiske egenskaber – en vægspartle som får indretningen til at klikke.

GLAMSTONE er et populært valg til makeover af vægge i hele boligen. I stuen egner GLAMSTONE sig særligt godt, da den unikke struktur harmonerer perfekt med både nye og vintage møbler. Soveværelset er også rummet, hvor GLAMSTONE skaber hyggelige stemninger og beroligende atmosfære.

Du skaber også en varm velkomst, med GLAMSTONE i entreen.

Driver du et malerfirma, så er GLAMSTONE et spændende produkt at tilføje til sortimentet. Kontakt os i dag, og se mulighederne for et partnerskab hos Betonlook.

0
Your Cart