NaturClay – Naturlig Ler-puds

 

NaturClay består af unikke blandinger af ler arter, mineraler og pigmenter så du opnår sunde, åndbarlige overflader til indvendige vægge og lofter. NaturClay er en blanding af ler og sand, som udgør et smukt samt miljøvenligt alternativ til konventionelt stuk, og maling.

NaturClay er naturligt, allergivenligt samt holdbart og tidsløst. I modsætning til de fleste malinger indeholder det ikke VOC’er (skadelige kemikalier, der frigøres under og efter påføring). Pigmenterne, der bruges til at ændre farven i NaturClay, er naturlige, ikke-fadende og ikke-giftige, i modsætning til de hårde kemikalier, der bruges til at farve de fleste malinger.

Vores sortiment består af NaturClay: Classic, Deco, Sense og Maling.

NATURCLAY

Naturlig dekorativ ler-puds og maling til vægge med forskellige unikke udtryk

Flere forskellige NaturClay Løsninger

Dekorativt maling og væg-puds

100% naturlig sammensætning

color-palette

Egnet til kreativ dekoration af hele familien

NaturClay Classic
Classic vores ler-puds med en neutral hvid farve og muligheden for at skabe unikke udtryk i dekorative overflader.

NaturClay Classic og NaturClay Deco deler samme naturlige opskrift og fremgangsmåde, dog med en forskellig base nuance.

NaturClay Classic Classic vores ler-puds med en neutral hvid farve og muligheden for at skabe unikke udtryk i dekorative overflader. NaturClay Classic og NaturClay Deco deler samme naturlige opskrift og fremgangsmåde, dog med en forskellig base nuance.

NaturClay Deco
Deco er en dekorativ ler-puds med en helt særlig evne til at skabe en unik atmosfære til boligens vægge.

Ler-pudsen Består af sammensætninger med ler, marmor og naturlige bindemidler, hvilket skaber en allergivenlig og sikkert produkt, som kan anvendes af hele familien

Opnå et skinnende eller mat marmor udtryk, poleret sten udtryk eller et elegant udtryk af beton på dekorative vægge.

 

NaturClayDeco

NaturClay Sense
Sense anvendes i forbindelse med en eksisterende NaturClay Deco overflade. Her kan du eksperimentere med en række tekniker og skabe unikke udtryk, mønstre og farvespil udefra den valgte teknik.

NaturClay Sense er til dig som ønsker endnu mere struktur og kontrol over slutresultatet af dine dekorative vægge.

NaturClaySense10kg

NaturClay Maling
Vores Ler-maling tilbyder en nem og hurtig fremgangsmåde, til dig som ønsker NaturClay looket i et dekorativt format som maling til væggene.

Her kan du opnå det elegante look af en dekorativ ler-overflade ved brug af rulle og pensel. Vores NaturClay Maling skaber en subtil vægoverflade med en atmosfærisk effekt til en hver indretning

NaturClayMaling
Kan NaturClay produkterne bruges i vådrum?

NaturClay egner sig til dekorativ anvendelse ude fra vådrummet og kun på tørre vægoverflader væk fra vand.

Kan NaturClay anvendes på gulvet?

NaturClay egner sig kun til overflader med minimal brug, derfor bør du ikke anvende det som et slutlag på dine gulve og andre overflader hvor moderat slid og daglig anvendelse opstår.

Hvilke farver kan jeg vælge i NaturClay?

Afhængig af hvilken løsning fra NaturClay serien du vælger, kan basefarven og yderligere pigmentering, være forskellig.

Det er muligt at tilføje og ændre farven på både malingen og ler-pudsen via pigmenten tilknyttet NaturClay serien.

Hvordan sikre jeg den bedste forberedelse forinden NaturClay?

Det er vigtigt at underlagt er stabilt, jævnt og rent. Uanset om du vælger NaturClay Maling eller NaturClay ler-puds, anvender du produkterne i tynde lag, som ikke bør anvendes som opfyldningsmateriale. Dog har du mulighed for at eksperimentere med strukturen samt mængde af struktur i spartling processen af NaturClay Ler-puds produkterne.

Hvor meget NaturClay skal jeg bruge til mine mål?

Afhængig af det valgte NaturClay produkt, vil der være forskellige forbrug og dækningsparameter. Du finder oversigterne over forbrug og dækkeevner via det valgte produkts beskrivelse eller i arbejdsmanualen til NaturClay serien.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Tlf: +45 91 80 00 08
Mail: [email protected]

NaturClay kan endda hjælpe med indeklima, luftfugtighed samt hæmme skimmelsvamp og bidrage til en bedre luftkvalitet og akustik indendørs . Sin anti-statisk kvalitet holder overfladerne rene og pæne. NaturClay overflader er nemme at reparere i tilfælde af beskadelse af overfladen. I modsætning til de fleste moderne stuk indeholder NaturClay ikke akryl eller resin, som kræver en stor mængde af energi at producere. Ler er en ideel naturressource, der kræver meget lidt energi at forarbejde. Ler har været anvendt til byggeri lige så længe som folk har bygget huse.

Ler er en lettilgængelig råvare med minimal miljøpåvirkning og kræver minimal forarbejdning. Ifølge Data er der ler nok til at dække jordens overflade med et lag, en kilometertykt. Ler er naturligt “klæbrigt” og kræver ikke ekstra bindemidler. Når leret er fugtig, svulmer overfladen op og forsegler sig, hvilket forhindrer væsker i at trænge igennem. Ler findes naturligt i en række farver og kan også farves med pigmenter for at skabe en næsten ubegrænset farve palette til NaturClay. Ler har også evnen til effektivt at lagre ekstra fugtighed og kan hjælpe med at moderere indendørs luftfugtighed. NaturClay er meget brugervenligt og nemt at reparere hvis det bliver beskadiget. Gen påføring er også muligt og nemt, når en ny farve ønskes. NaturClay kan bruges på næsten enhver væg i et nyt eller eksisterende hjem. Et dekorative ler-look, nu, moderniseret til nutidens levestandarder, uden at gå på kompromis med lerets naturlige karakter.
Naturlig Ler-puds
0
Your Cart