Microcement er skabt til at lave glatte overflader som nemt kan vedligeholdelse efter brug. Udover at være et enestående materiale, giver det også et moderne og industrielt element til dit hjem, en perfekt kombination af praktisk og æstetisk.

Microcement er det populære valg inden for beton og cement løsninger, grundet sin stærke ydeevne og mange overflader det kan belægge. Microcement er nemlig et mindre og fleksibel lag som anvendes som et overflade finish.

Betonlook er et nemt alternativ til dig som gerne vil undgå udfordringerne ved selv at arbejde med Microcement. Betonlook er billigere og nemmere at anvende og kræver ikke en professionel håndværker. Betonlook sammenlignet med Cement og Beton, er klar-til-brug og færdigblandet.

Microcement gulv

Hvad er Microcement?

Det rå og moderne look af beton er kommet for at blive i det skandinaviske hjem. I de seneste par år har flere valgt at skifte de hvide klinker og gulve ud med cement eller beton. Om det er nybyggeri eller renovering, har Betonlook Microcement fundet sig en sikker plads på markedet.

Microcement eller Microbeton, er et tyndt og fleksibelt lag af cement. For at danne cementen kræver det de rigtige blandingsforhold mellem cement og vand. For at tilføje farve, tilsættes der et farvestof yderligere. Kombinationen af de tre blandingsprodukter danner den rigtige hårdhed.

Betonlook fåes i flere farver og finish, i glat og mat.

Du kan vælge i mellem 72+ standardfarver og ved helt særlige farveønsker, kan vi specialblande den farve som passer til dig.

Betonlook er et godt alternativ til fliser rundt i hjemmet. Ønsker du at skabe en kreativ bordoverflade, kan microcementen også benyttes her. Ønsker du et gennemgående råt look i din bolig, så kan du vælge Betonlook til samtlige overflader i hjemmet.

Fordele ved microcement

Betonlook er ikke blot et materiale for den moderne og rå bolig, her finder du en række andre fordele ved cementen.

 

Rengøring gjort nemt

Rengøring og vedligeholdelse af Betonlook er nemt. Med mild sæbe og en gulvmoppe, kan du nemt rengøre overfladen takketvære den glatte og jævne overflade. Ønsker du microcement på gulvet skal du anvende voks en gang årligt, for at beholde den skinnende overflade.

 

En slidstærk overflade

Høj slidstyrke og den perfekte hårdhed, er et kendetegn ved microcement. Ønsker du en perfekt overflade, kræver det de optimale kemiske reaktion i materialet – Derfor anbefales der autoriserede håndværkere.

Derfor er Betonlook det rette valg for dig som ønsker at gøre-det-selv, da produktet kommer færdigblandet og klar-til-brug.

Moderne Farver

Farveblandingen er med til at sikre den helt rigtige nuance du ønsker. Microcement kommer i mange forskellige farver, og ønsker du en særlig unik farve, kan dette opnåes igennem den rigtige mængde pigment.

Holdbarhed

En god vedligeholdes og voks én gang årligt er nok til mange års levetid for din belægning.

Ulemper ved microcement

Kan ikke lægges på af egen hånd.

Microcement er ikke “gør-det-selv” venligt, da de rigtige blandingsforhold er nødvendig for et godt resultat. Derfor bør det kun anvendes af certificerede håndværkere.

Lange tørretider

I modsætning til Betonlook, har microcement en længere tørretid. Forvent derfor op til fem dage før belægningen er klar til brug. Anvendes microcementen på gulvet, kan det være nødvendigt at finde et midlertidigt opholdsted til familen under tørretiden.

Overfølsomt for sollys

Cementen kan blive misfarvet af UV-stråler. Derfor anbefales Betonlook da den er UV-beskyttet, og bliver derfor ikke påvirket af direkte sollys.

Betonlook og Microcement

Forskellen på Betonlook og microcement, finder du i anvendelsen af produkterne. Betonlook kan du anvende på egen hånd, hvorimod microcement kræver en autoriseret håndværker.

Fælles for Betonlook og microcement er den stærke holdbarhed og overflader de kan anvendes på. Et stort udvalg af farve og forskellige finish, er også et fælles træk for begge materialer. På den måde sikre du dig det helt rigtige udtryk i din bolig.

Betonlook

 • Fåes færdigblandet og klar-til-brug direkte fra beholderen
 • Hurtigt at påføre, selv for en ikke-professionel
 • 2,3 timers tørretid
 • Stærk og vedholdende holdbarhed
 • Vandafvisende, kan anvendes i badeværelse.
 • Hygiejnisk
 • Nemt at rengøre
 • Bredt udvalg af farver og finish
 • Flere Materialer at vælge i mellem

Microcement

 • 3 komponenters blandingsforhold
 • Kræver forførelse af flere lag.
 • 7,8 timers tørretid pr lag
 • Kræver autoriserede håndværker
 • Vandafvisende, kan anvendes i badeværelse.
 • Hygiejnisk
 • Nemt at rengøre
 • Flere forskellige finisher.

Hvor kan du anvende Betonlook?

Betonlook kan anvendes på vægge, gulve, møbler, terrasse og stort set alle andre overflader med den rette forberedelse.

Betongulv i soveværelset

Betonlook er hurtigt blevet en del af mange hjem. Et ensartet og moderne look, holder i mange år og er nemt at vedligeholde. Ønsker du Betonlook i soveværelset, kan du opnå en pæn kontrast i mellem det rå udtryk fra betonen og det bløde udtryk fra sengen, tæpper, puder og gardiner.

Betongulv i Køkkenet

Ønsker du at give dit køkken et moderne og råt skandinavisk storbys look, så er microcement et godt bud. Microcementen som også er nem at rengøre – gør det ideelt som køkkengulv.

Betonlook er perfekt som gør-det-selv

Vælger du microcement eller Betonlook, er slutresultatet meget ens. Betonlook har den fordel at både professionelle og private kan benytte det. Vælger du at gøre-det-selv, kan du spare håndværkerregningen, som kan være attraktivt for dig som har et mindre budget til renovering.

I modsætningen til microcement, leveres Betonlook færdigblandet og klar til brug, direkte fra beholderen. Hurtigt og nemmere at påføre end almindelig microcement, tørretiden er også væsenligt kortere end alternativerende. Det kan tage hele frem dage fra det microcementen blandes, til overfladen er klar til brug. Betonlook er ideelt som gør-det-selv weekendsprojekt, da tørretiden kan komme helt ned på 2,3 dage.

Ved anvendelse af Betonlook sikre du en stærk, fleksibel og holdbar fæstning på underlaget. Overfladebelægningen er i sig selv vandtæt, og kræver derfor ikke en ekstra vandtæt belægning af overfladen. Betonlook er også UV-resistent, og holder på farven i mange år frem.

Betonlook og microcement er nemt at vedligeholde. Overfladen er glat, uden revner og fuger, du kan derfor nemt anvende mild sæbe med en gulvmoppe. Betonlook kan kombineres med en hygiejnisk belægning, som egner sig særligt til børnefamilien og kæledyrene.

Kan benyttes på alle overflader i hjemmet

Betonlook kan benyttes som underlægning, på bordplade og vægbeklædning. Du kan derfor beklæde hele dit rum med microcement med et vandtæt og UV-resistent finish. Betonlook er perfekt hvis du er i gang med belægning til nybyggeri men også til dig som renovere køkken og badeværelse i din nuværende bolig.

Prisen på Betonlook og Microcement

Samlinger du prisen på vores færdigblandet gør-det-selv produkt, og håndværkerregningen – så er der mange penge at spare. Vores guides er lavet til dig som gerne vil gøre det selv og sørger for du kan give din overflade den rette anvendelse af microcementen.

Udvalg af farver til Betonlook

Farver er blevet en stor del af indretningen i Danmark. De farvede vægge er for alvor blevet en fast del af bolig blade og hjemme i de private stuer.

Med et bredt farveudvalg kan du bringe særlige følelser ind i din bolig. Ønsker du at fylde rummet med velvære og motivation, opnår du dette ved grønne farver, imens Feng Shui skabes med en brunlig jordfarve. Betonlook kommer i hele 72+ farver at vælge i mellem, du har derfor langt flere kreative muligheder end microcement som oftes kun fåes i grå toner.

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomGå til shop