BETONLOOK MICROCEMENT

Betonlook Microcement er et færdigblandet, klar til brug og brugervenligt produkt, der fås i en bred vifte af farver. Betonlook microcement er ekstremt slidstærkt, fugtbestandigt og ikke-absorberende og er velegnet i vådrum, såvel som på køkkenets overflader, på gulve og i det hele taget på alle plane overflader, hvor kravende til et holdbart og ikke-absorberende færdigt resultat er høje.

Smukke, slidstærke overflader

plastering

Velegnet til gulve, bordplader og vådrum

bed-sheets

Fugtbestandigt og ikke-absorberende produkt

color-palette

Basebeton fås i 74 smukke standardfarver

Færdigblandet produkt. Klar til brug

Fugtbestandigt produkt og overflader uden sammenføjninger

Kan påføres eksisterende fliser i vådrummet

Leveres i 74 standardfarver

BETONLOOK MICROCEMENT PRODUKTER

4 simple trin til dit færdige resultat

TRIN 1
TRIN 2
TRIN 3
TRIN 4
betonlook primer

Før behandlingen påbegyndes, skal overfladen være helt jævn og glat – fliser eller andre ujævne flader skal være spartlet op og pudset – og fladen skal være ren og fri for støv. Efter dette forbehandles overfladen med primer.

betonlook microbasa

Når primeren er tør, appliceres MicroBasa i et jævnt lag med en spartel. For at opnå et godt slutresultat, er det vigtigt, at MicroBasa fordeles ligeligt og ensartet.

betonlook microsense

Når det første lag føles tørt, når du rører ved det, slibes overfladen med en rystepudser eller en excentersliber. Brug et sandpapir med kornstørrelse 40. Derefter kan Micro Sense blandes og påføres. Påfør kun et tyndt lag MicroSense direkte ovenpå MicroBasa.

betonlook top-coat

Når det hele har tørret i 24 timer, skal fladen slibes med en excenterslibemaskine. Brug et sandpapir med kornstørrelse 150/ 180.Slibegraden har en direkte indflydelse på slutresultatet. For at sikre en ekstra vand- og smudsafvisende overflade, afslut med at påføre et lag  2K PU Basic coating. Den består af to komponenter, der blandes, før den påføres med en nylonrulle.

Husk, at Betonlook microcement skal påføres i et tyndt lag! Følg mængdeanvisningen på spanden nøje og brug endeli brug ikke microcement til at reparere en overflade. Revner og huller skal laves før du påbegynder arbejdet med microcement. Sørg for at overfladen er helt lige og jævn før du påfører Betonlook microcement.

Microcement struktur

Microcement standard

Betonlook Microcement er en klar-til-brug mikrocement pasta med mikroniseret kvarts til anvendelse på vægge, gulve eller møbler. Betonlook microcement påføres i to forskellige lag. Brug altid MicroBasa som det første lag, brug altid MicroSense som det andet lag. 

MicroBase er det altid første lag af Microcement. MicroBasa er fonderingen af overfladen og giver hårdheden i Microcement systemet.

MicroSense er en microcement finish, meget glat med en stuk lignende vandeffekt.

microcement set

Betonlook Plus MEDIU

Microcement klar til brug, som er særdeles velegnet til indendørs gulve og vægge. Det påføres i to lag fra samme spand, og hvert lag har samme struktur.

Betonlook Plus MEDIU det er en mikrocemnt med årestruktur, specielt velegnet til belægning af indvendige gulve. En dekorativ belægning, der kan bruges på gulve, trapper og brusekar.
Den kan også bruges på vægge eller bordplader uden problemer.
Med en mellemkornet tekstur har denne type mikrocement en lavere vandeffekt end Sttandard Microcement (MicroBasa+MicroSense).

Betonlook microcement
Kan jeg påføre microcement på eksisterende fliser på badeværelset?

Ja. Betonlook Microcement kan påføres  på fliserne efter de er forspartlet med eksempelvis en almindelige fliseklæber. Dit overflade skal altid være glat , tørt og rent inden påføring af produktet.

Skal jeg vådrumssikre, når jeg bruger Betonlook microcement i vådrum?

Betonlook microcement det er en overflade på lige fod med fx fliser, terrazzo, epoxy eller polyurethan gulv. Hvis du vil bruge Betonlook microcement i et nyt badeværelse – eller i et gammelt badeværelse, hvor du har brudt den eksisterende vådrumsbehandling – bør altid du vådrumssikre den eksisterende overflade før du går i gang. Det er vigtigt, for at leve op til gældende regler for vådrum.
Hvis du påfører Betonlook microcement i et eksisterende vådrum, fx ovenpå eksisterende fliser, er vådrumssikring ikke påkrævet.

Kan jeg bruge microcement på vægge?

Ja. Men hvis dit projekt er rent dekorativt og altså ikke kræver hverken en særligt slidstærk eller fugtbestandig overflade, så anbefaler vi andre af vores produkter udviklet specielt til de dekorative projekter.

Kan microcement revne?

Mikrocementprodukterne er stærke materialer, og de revner ikke medmindre trækstyrken direkte overbelastes.

Er Betonlook microcement vandtæt?

Betonlook microcement er i sig selv vandtæt og skal kun behandles med tilhørende overfladebehandler (coating) for at være fugt- og støvafvisende.

Hvor tykt er microcement, når fladen er færdigbehandlet?

Betonlook Microcement laves med en primer, 1 lag MicroBasa og 1 lag MicroSense samt et lag coating. Samlet er det færdige resultat 2-3 millimeter tykt.

Kan man overfladebehandle møbler med microcement?

Ja. Microcement kan bruges til at shine fx bordplader, køkkenskabe, borde og endda døre op.

Kan jeg bruge Betonlook microcement i bruserum og brusekabine?

Ja. Betonlook microcement kan bruges både til at behandle både gulve og vægge i bruseområder samt badekar.

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM BETONLOOK MICROCEMENT?

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Tlf: +45 91 80 00 08
Mail: [email protected]

VÆLG DEN HELT RIGTIGE FARVE

Farver påvirker dit humør og stimulerer dine sanserne. Gul inspirerer, grøn giver en følelse af velvære og hvide rammer skaber ro. Hos Basebeton ved vi, hvor meget farver betyder. Derfor kan du få vores microcement i en vifte af farver. Valget er dit.

Betonlook Microcement er et ekstremt alsidigt produkt og det færdige resultat kan variere fra det helt plane og glatte, industrielle look, over de mere organiske, rustikke udtryk med masser af struktur og mønster.

Betonlook microcement er færdigblandet og påføres din klargjorte overflade med 4 simple trin. Produktet er særligt udviklet til ikke-professionelt brug og er yderst brugervenligt og nemt at arbejde med.

Betonlook microcement er et fugtbestandigt produkt og egner sig dermed særlig godt til vådrum og køkkenbordplader. Har du et flisebadeværelse, som du ønsker at opdatere til et mere stilrent og moderne udtryk, så kan du med Betonlook microcement slippe helt for nedrivning, ny vådrumsmembran og alt besværet med at slæbe byggeaffaldet væk og den efterfølgende rengøring. Betonlook microcement kan nemlig påføre direkte ovenpå de eksisterende  fliser, når de er klargjorte, plane, rene og tørre.

De plane overflader der opnås gør rengøringen super nem og overfladerne holder sig, med sine yderst slidstærke egenskaber, smukt i mange år.

microcement badeværelse

Microcement til badeværelset

Microcement til køkkenet

Microcement til Gulv

Gør det nemt – Bestil Betonlook Microcement

0
Your Cart