100% ØKOLOGISK

Ved kun at bruge naturlige ingredienser er Betonlook-malingen 100% ECO, helt CO² neutral og venlig i brug.  Dette gør Betonlook-maling til et mere naturvenligt produkt end malingstyper baseret på kemiske stoffer.  Derudover er Betonlook-maling i sagens natur et åndbart materiale, som også kan forhindre fugt og skimmelsvamp.

 

Mere end bare en maling.  Gør dit hjem til dit eget med vores smukke farvekollektioner og unikke finish. Du kan vælge mellem rustik, råt, naturligt  eller roligt look.

Ved kun at bruge naturlige ingredienser er Betonlook -malingen 100% ECO, helt CO² neutral og venlig i brug.  Dette gør Betonlook-maling til et mere naturvenligt produkt end malingstyper baseret på kemiske stoffer.  Derudover er Betonlook-maling i sagens natur et åndbart materiale, som også kan forhindre fugt og skimmelsvamp.

betonlook-maling

Hvorfor Betonlook maling?

De produkter, vi vælger at bringe ind i vores hjem, har indflydelse på vores livskvalitet, uanset om vi ved det eller ej.

Vi adskiller os ved at bruge 100% ECO og CO2 -neutrale produkter.  Fordi vores maling er et mere naturvenligt produkt end maletyper baseret på kemiske stoffer, kan du pynte dit hjem med en endnu bedre følelse!

Vores service går også bare det et skridt videre.  Vores specialister er klar til at give dig råd om farver og materialer.  Vi kan nås via Instagram, Facebook og mail.  Du kan også ringe til os +45 91 80 00 08.

Tjek også de anmeldelser, vores kunder giver os !

 

0
Your Cart