WILD RUST

WILD RUST er et naturligt produkt, egnet til hjemmet, kontoret og butikker som et dekorativt slutfinish. Processen er naturlig og indebære ægte metaller fra naturen som efterlader et autentisk look af rust fra naturens elementer.

Naturtro rusteffekt med et luksuriøst look

plastering

Egnet til vægge med dekorativ hensigt

Bruges sammen med Basebeton

color-palette

Fås i 6 metalliske farver

Skab interiør med et luksuriøst look

Særlig velegnet til vægge

Klar-til-brug. Nemt og hurtigt

Vælg mellem 6 metalliske farver

WILD RUST

WildRust i 3 trin.

Anvendelse af WILDRUST til dekorative vægge:

  1. Sørg for at overfladen er stabil, kompakt og ren. Sørg for at prime overfladen med en farvet akryl primer før du anvender WILD RUST.
  2. Anvend WILD RUST med en pensel eller rulle, gentag denne proces i næste lag for at få en ensartet overflade. Lad overfladen tørre 2-4 timer før næste lag WILD RUST anvendes.
  3. Efter 24timer er det muligt at anvende WILD RUST ACTIVATOR. Anvend activator ved brug af en sprayflaske, pensel eller svamp. Gentag denne proces efter 18- 24 timer, for at få den ønskede rust effekt.

Efter 24 timer (målt fra sidste lag) bedømmer du om effekten er tilfredsstillende, derefter kan du forsegle og beskytte overfladen, ved at anvende en WILD RUST TOPCOAT. En mindre visuel variation i udtrykket kan forkomme. Anvend WILD RUST TOPCOAT i 2 lag, fordelt i mellem 12-18 timer.

 

Kan jeg bruge WILD RUST i vådrum som en bruseniche??

Vi anbefaler vores Betonlook microcement som slutfinish til badeværelser og vådrum. WILD RUST er et dekorativt produkt og bør anvendes på vægge ude fra vådrumszoner

Kan WILD RUST bruges på gulve?

WILD RUST er ikke egnet til anvendelse på gulve grundet sin dekorative karakter, da overfladen kan blive ridset.

Hvilke farver kan jeg vælge til WILD RUST?

WILD RUST fåes i to stilfulde farveeffekter. Den klassiske rustfarve, og den karakterfulde oxidering. Begge effekter opstår igennem naturlige processer, derfor opstår der et farvespil som delvis kan styres i processen.

Hvordan forbereder jeg overfladen til WILD RUST?

Sørg for overfladen er stabil, jævn og støvfri. Sørg for at prime overfladen med en farvet akryl primer før du anvender WILD RUST.

Hvordan rengør jeg WILD RUST?

Snavs og skidt er ikke klæbende på den beskyttende Topcoat, derfor er vedligeholdelse nemt og hurtigt ved brug af almindelig rengøringsmidler, dog kan stærke produkter beskadige topcoaten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Tlf: +45 91 80 00 08
Mail: [email protected]

Det klassiske udtryk af rust til dit hjem.


WILD RUST er vores svar på en gør-det-selv løsning med et realistisk udtryk af rust og oxidering fra naturens vilde elementer.

Her kan du forvandle dekorative overflader til det klassiske udtryk af vild rust eller skabe en oxideret overflade med en livlig farve kontrast til din indretning.

WILD RUST aktiveres efter anvendelse i et omfang som du bestemmer. Her kan du skabe det omfang af rust effekt eller oxidering som du ønsker – med rum til eksperimentering!

Det naturlige look af rust er ideelt til dekorative vægge i hjemmet, kontoret eller butikken – dog ikke i vådrum.

 

 

 

bras bronze
0
Your Cart