Shop alle produkter

BASEBETON

Basebeton er et færdigblandet, ready-to-use og brugervenligt produkt, der fås i en bred vifte af farver. Basebeton er ekstremt slidstærkt, fugtbestandigt og ikke-absorberende og er velegnet i vådrum, såvel som på køkkenets overflader, på gulve og i det hele taget på alle plane overflader, hvor kravende til et holdbart og ikke-absorberende færdigt resultat er høje.

Smukke, slidstærke overflader

Velegnet til gulve, bordplader og vådrum

Fugtbestandigt og ikke-absorberende produkt

Basebeton fås i 74 smukke standardfarver

Færdigblandet produkt. Klar til brug

Fugtbestandigt produkt og overflader uden sammenføjninger

Kan påføres eksisterende fliser i vådrummet

Leveres i 74 standardfarver

PRODUKTER

5 simple trin til dit færdige resultat

Trin 01

Før behandlingen påbegyndes, skal overfladen være helt jævn og glat – fliser eller andre ujævne flader skal være spartlet op og pudset – og fladen skal være ren og fri for støv. Efter dette forbehandles overfladen med primer.

Trin 02

Når primeren er tør, appliceres Basa i et jævnt lag med en spartel. For at opnå et godt slutresultat, er det vigtigt, at Basa fordeles ligeligt og ensartet.

å

Trin 03

Når det første lag føles tørt, når du rører ved det, slibes overfladen med en rystepudser eller en excentersliber. Brug et sandpapir med kornstørrelse 40. Derefter kan Sense blandes og påføres. Påfør kun et tyndt lag Sense direkte ovenpå Basa.

Trin 04

Når det hele har tørret i 24 timer, skal fladen slibes med en excenterslibemaskine. Brug et sandpapir med kornstørrelse 120. Slibegraden har en direkte indflydelse på slutresultatet.

Trin 05

For at sikre en ekstra vand- og smudsafvisende overflade, afslut med at påføre et lag Basebeton 2K PU Basic coating. Den består af to komponenter, der blandes, før den påføres med en nylonrulle.

Husk, at Basebeton skal påføres i et tyndt lag! Følg mængdeanvisningen på spanden nøje og brug endeli brug ikke Basebeton til at reparere en overflade. Revner og huller skal laves før du påbegynder arbejdet med Basebeton. Sørg for at overfladen er helt lige og jævn før du påfører Basebeton.

Kan jeg påføre basebeton på eksisterende fliser på badeværelset?

Ja. Basebeton kan påføres  på fliserne efter de er forspartlet med eksempelvis en almindelige fliseklæber. Dit overflade skal altid være glat , tørt og rent inden påføring af produktet.

Skal jeg vådrumssikre, når jeg bruger Basebeton i vådrum?

Basebeton det er en overflade på lige fod med fx fliser, terrazzo, epoxy eller polyurethan gulv. Hvis du vil bruge Basebeton i et nyt badeværelse – eller i et gammelt badeværelse, hvor du har brudt den eksisterende vådrumsbehandling – bør altid du vådrumssikre den eksisterende overflade før du går i gang. Det er vigtigt, for at leve op til gældende regler for vådrum.
Hvis du påfører Basebeton i et eksisterende vådrum, fx ovenpå eksisterende fliser, er vådrumssikring ikke påkrævet.

Kan jeg bruge basebeton på vægge?
Ja. Men hvis dit projekt er rent dekorativt og altså ikke kræver hverken en særligt slidstærk eller fugtbestandig overflade, så anbefaler vi andre af vores produkter udviklet specielt til de dekorative projekter.
Kan Basebeton revne?
Basebeton mikrocementprodukterne er stærke materialer, og de revner ikke medmindre trækstyrken direkte overbelastes.
Er Basebeton vandtæt?
Basebeton er i sig selv vandtæt og skal kun behandles med tilhørende overfladebehandler (coating) for at være fugt- og støvafvisende.
Hvor tykt er Basebetonen, når fladen er færdigbehandlet?
Basebeton laves med en primer, 1 lag Basa og 1 lag Sense samt et lag coating. Samlet er det færdige resultat 2-3 millimeter tykt.
Kan man overfladebehandle møbler med Basebeton?
Ja. Basebeton mikrocement kan bruges til at shine fx bordplader, køkkenskabe, borde og endda døre op.
Kan jeg bruge Basebeton i bruserum og brusekabine?
Ja. Basebeton kan bruges både til at behandle både gulve og vægge i bruseområder samt badekar.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Tlf: +45 91 80 00 08
Mail: [email protected]

Basebeton er et ekstremt alsidigt produkt og det færdige resultat kan variere fra det helt plane og glatte, industrielle look, over de mere organiske, rustikke udtryk med masser af struktur og mønster

Basebeton er færdigblandet og påføres din klargjorte overflade med fem simple trin. Produktet er særligt udviklet til ikke-professionelt brug og er yderst brugervenligt og nemt at arbejde med.

Basebeton er et fugtbestandigt produkt og egner sig dermed særlig godt til vådrum og køkkenbordplader. Har du et flisebadeværelse, som du ønsker at opdatere til et mere stilrent og moderne udtryk, så kan du med Basebeton slippe helt for nedrivning, ny vådrumsmembran og alt besværet med at slæbe byggeaffaldet væk og den efterfølgende rengøring. Basebeton kan nemlig påføre direkte ovenpå de eksisterende  fliser, når de er klargjorte, plane, rene og tørre.

De plane overflader der opnås gør rengøringen super nem og overfladerne holder sig, med sine yderst slidstærke egenskaber, smukt i mange år.

betonlook

Vi specialiserer os i at udplukke produkter, der giver vores kunder mulighed for at lege med spændende teksturer og unikke udtryk, og som alle er tilpasset brug i private hjem.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop